Roots Manuva


Exista doua genuri de preconceptii in ceaa ce priveste rap-ul: preconceptiile taberelor pro si contra.
O data sunt raperii care cred ca adevaratul rap nu se face decat in America si ca trebuie sa sune ca in ghetou ca sa fie pe bune- si pe urma sunt elitistii care considera ca orice rap e de cacat, e o forma de subcultura si nici nu binevoiesc sa-si aplece urechea o secunda cat sa vada despre ce e vorba.
Parerea mea este ca rapul si raperul american este cam penal. Da, stiu ca acolo s-a format bla bla, dar prefer un rap mai civilizat, mai europenizat, in care sa cred cat de cat. Drept pentru care va bag pe gat astazi un gen de rap ceva mai spalat venit din ... pai, daca e un gen de muzica de ghetou, dar spalat si nepenal- de unde ar putea sa fie? Exact! Din Anglia. Vedeti ca stiti?
Roots Manuva este un dude foarte simpatic, produs de Ninja Tunes, care chiar are ceva de impartit cu muzica. Baga niste negative foarte deosebite si niste versuri relaxate, cu un umor subtil si DELOC PENAL.
Asa ca dati o secunda la o parte prejudecatile ( oricare ar fi ele ) legate de rap and enjoy the music!

Roots Manuva- Witness



Roots Manuva- Colosal Insight

2 comentarii:

Luka Dobre spunea...

Ne place Roots Manuva, f fain!

Monik spunea...

Tre' sa faci, totusi un articol si pe Bone Thugs'n'Harmony si Notorious. Desi a fost mega-vorbita "lupta" (de la un punct) intre el si 2Pac. Dar aia din trupa de ziceam sunt ft tari. Si mai e Immortal Tehnique. Genial. Oricum tare si baiatul asta.

Trimiteți un comentariu