Daca zici ca e misto ... atunci trebuie sa fie


Tot satul vuieste despre Nine Inch Nails in ultima vreme.
Inainte lucrurile erau foarte clare pentru mine. Dintr-o data totul este confuz.
Asa cum a scris si Nicolae intr-un articol, Reznor a capatat in ultima vreme un mare capital de simpatie din partea generatiei noi si plina de speranta ceea ce a facut o mare parte din " veterani " sa se lepede de el si sa-l spurce cu fiecare ocazie.
Adevarul e ca dupa o piesa ca " Survivalism " te cam simti tradat. Te simtit usor violat cand vezi tot soiul de indivizi care pana ieri il ascultau pe Timbarlake, vorbind in varul limbii si cu nasul pe sus despre NIN dupa ce au ascultat " Only ", " The Hand That Feeds " si au vazut clipul de la " I`m Afraid Of Americans " ( Nu prea stiu ei cine e Bowie asta, dar au auzit asa in trecere ca a fost unu` care le-a avut bine de tot. A fost celebru .)
Nu ii intereseaza cu adevarat muzica, ci ceea ce ii face cool, ce zice majoritatea ca e misto. Drept pentru care va trece si perioada asta cu Reznor, il vor consuma asa cum au consumat-o pe Nelly Furtado in calatoria lor spre " muzica buna ". Nu vor pierde prea mult timp sa aprofundeze, ci vor alerga spre the next big thing.
Eh ... are si Reznor perioada lui de glorie, ce sa-i faci?! Se simte si el acest mic Michael Jackson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu