Don`t be scared, Is just Nu Metal


Intorcand timpul inapoi pe la inceputul anilor 2000 a avut loc un curent foarte funny pe care lumea pare ca l-a si uitat. Mai mult ca sigur ca se preface ca a uitat pentru ca acum isi da seama ce cacat mare a fost.
Ma simt generoasa azi si n-o sa ma apuc sa dau cu barda in cateva trupe care pentru skaterii din perioada aia au insemnat foarte mult.
Exact, este vorba de acel Nu Metal scarbos cu 2 note si un DJ.
Acel rapcore in care vocalul vorbeste linistit de ce-l doare si apoi izbucneste odata cu trupa infuriata si urla cat il tin plamanii.
Nu mai rade pentru ca stiu ca stii pe dinafara versurile de la Buterfly ( sugar baby ) de la Crazy Town.
A fost o perioada ciudata si confuza din care au supreavietuit doar cei care aveau cu adevarat ceva de spus gen System Of A Down, KoRn si, cu indulgenta, poate si Limp Biskit.
In fine, azi ma intereseaza restu` trupelor din perioada aia ... sa zicem Papa Roach sau Linkin Park care cred ca au pregatit bine terenul pentru curentul Emo.
Aoleeeu, ca mi-am adus acum aminte, mai tineti minte Staind? Statuia deznadejdii Staind???? Mama , ce solemna devenea atmosfera cum se auzea Staind. Cata plictiseala intr-un singur om. Ce mai fredonau fetele " i`m on the outside/ I`m looking in ".
Stiu ca la vremea aia eram destul de vehementa la adresa acestui curent. Acum, uitandu-ma inapoi was pretty fun couse IIIIII Feel so Alivee for the very first time and I think I can Flyyyyyy!!









7 comentarii:

aprozarnet spunea...

pai si Rage Against The Machines ?

prima oara cred ca a fost si mai de demult, au cantat imrepuna Anthrax cu Public Enemy o melodie. -Bring The Noise

rap metal, crossover, nu metal:)
RATM - Testify
http://www.youtube.com/watch?v=arCgCyfth10

Ada T spunea...

Dude, nu ti-e jena sa postezi un asemenea comentariu?

aprozarnet spunea...

ar trebui...rau? :)
te rog atunci...ca sa nu mai postez din nou, ca nu stiu, comentariu jenant:) explica-mi adica; multam dude:)

Ada T spunea...

N-am ce sa explic unui om care considera Rage Against The Machine acelasi drac cu Nu Metalul din early 2000. Sorry!

aprozarnet spunea...

"sorry" :) m-ai pus la punct, clar...spunand doar "dude":)

okay mai...deci RATM e tata lor, adica daca nu era RATM nu mai aveau nici restu dupa aceea din ce sa se insipire si cu ce sa semene.

Iar Ratm au avut si ei ca influente Public Enemy si inca cateva formatii de rap. Care prima mel de rap-metal...de la care a pornit apoi toata ideea a fost "Bring The Noise", cantata de Anthrax cu Public Enemy.


hai ca-ti zic Ada:) nu-ti mai zic "dude" :)
sar`na mai

Ada T spunea...

Articolul asta nu avea ca subiect sursele de inspiratie ale trupelor de Nu Metal. Asta e mai putin important. Probabil ca si schemele lui Morello au inspirat introducerea Dj-ului in trupele astea, dar asta e o alta discutie care nu are nici o legatura cu articolul de mai sus.

aprozarnet spunea...

da:) okay

Trimiteți un comentariu